top of page

Funktionell Musik i Helsingborg AB och Funktionell Musik i Stockholm AB byter logotyp och grafiskt profil. Ni kommer framöver att känna oss som: mersound.

Funktionell Musik har sedan slutet av 60-talet levererat musik, ljudanläggningar och andra tekniska lösningar till företag. Vårt musikutbud och tekniken förändras i takt med tiden men vår affärsidé är den samma;

Att leverera musik och tekniska lösningar

avsedd för våra kunders kunder.

 

Vi erbjuder ett komplett utbud av integrerade lösningar för de flesta branscher som behöver förstärka sina miljöer. Det kan vara i butiker, offentliga miljöer, hotell, restauranger och andra ställen där människor vistas.

Grunden för alla våra lösningar är kund- och behovsanalyserade. Det gör att vi kan skapa engagerande upplevelser som personifierar och stärker ert varumärke, skapar varaktiga kontakter samt främjar kundlojaliteten.

Ni har framtiden för er med oss som samarbetspartner, vår teknik och personal är i ständig utveckling i linje med våra kunders behov.

– Även om vårt företagsnamn och den grafiska profilen har förändrats så är vårt engagemang och lojaliteten för våra kunder samma som alltid!

"Your customers listen to us

                     ...we listen to you!" 

Om Funktionell Musik

UC.png
display.png
SBSC Mailsignatur.png

Funktionell Musik började leverera musiktjänster 1967

1969 landade den första människan på månen

mersound Mässa Malmö 1969ed.jpg
bottom of page