top of page

Butiksljud

Vi kan hjälpa er med allt som rör ljud & bildanläggningar.
Vill Ni diskutera ett framtida projekt eller har en förfrågan, kontakta oss...

Mersound - en komplett ljudleverantör

Sedan slutet av 60-talet har Mersound förstärkt våra kunders miljöer med hjälp av ljud.
Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva ljud och bildanläggningar till våra kunder oavsett vilken typ av verksamhet och bransch våra kunder befinner sig i.

Ljudanläggningar

Behöver ni en bättre ljudanläggning till er butik, restaurang, idrottshall, hörsal, skola, kontor eller gym så hjälper vi Er med att ta fram en offert och även utföra installationen. Vi tar fram den lösning som fungerar bäst i den lokal ni använder utifrån era behov och önskemål. Våra lösningar skapar ett mervärde där både kunder och personal trivs - något som leder till en ökad försäljning.  

Trådlösa högtalare

Mersound samarbetar med marknadsledande tillverkare när det gäller trådlöst ljud. Våra lösningar levererar ett förstklassigt ljud utan uppkopplingsproblem som det annars kan vara med överfulla WiFi-nät.  
 
Våra lösningar innehåller smarta trådlösa högtalare till butik, restaurang, café, hotell och övrig offentlig miljö som utnyttjar strömmen från skenorna som redan finns för att ge ström åt spotlights. Har man inte skenor så kan man med fördel sätta högtalarna på ett väggfäste. 
 
Man slipper dyra kabeldragningar och inköp av förstärkare. Detta gör vårt trådlösa system kostnadseffektivt. Behöver man möblera om eller byta lokal så flyttar man enkelt systemet så man får ljudet dit man behöver det.
Systemet är designat för att ge ett premium ljud och samtidigt vara enkelt 
att installera.

 

En komplett installation handlar om timmar och inte dagar. 

Mötesrum

Mersound hjälper er att göra ert mötesrum modernt, lättanvänt & skräddarsytt efter era behov.
Vi kan hjälpa er med bildskärmslösningar, motorstyrda kameror, kontrollsystem för automatisering och mikrofon och högtalarsystem.

Vi hjälper er

bottom of page